Яворинки привітали вихованців сиротинця в Новому Милятині зі святом Миколая

В очікуванні дня Святого Миколая активістки Об’єднання українок «Яворина»  навідуються до сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які живуть в дитячих будинках та інтернатах. Разом із священиком, настоятелем парафії Святого пророка Іллі в с. Комарівка отцем Русланом Жигілем, молодіжною спільнотою Бродівського деканату УГКЦ яворинки, зокрема голова об’єднання Ірина Сех, голова Буського осередку Наталія Сервило та активістка Ірина Котельницька відвідали Дитячий будинок «Добре серце» в Новому Милятині Буського району.

Продовжувати читання Яворинки привітали вихованців сиротинця в Новому Милятині зі святом Миколая

«Яворина» зі Святим Миколаєм влаштувала свято для мешканців хоспісу

Напередодні Дня Святого Миколая активістки Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина», зокрема голова організації Ірина Сех, завітали до хоспісного відділення Олеської лікарні в Йосипівці Буського району. Прийшли не самі – разом зі священиком, настоятелем парафії Святого пророка Іллі в с. Комарівка отцем Русланом Жигілем, із артистами-аматорами, які влаштували виставу для пацієнтів та працівників закладу.

Продовжувати читання «Яворина» зі Святим Миколаєм влаштувала свято для мешканців хоспісу

Яворинки провели просвітницькі акції в Пониковиці

З нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України яворинки провели зустріч із школярами в народному домі села Пониковиця. Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех завітала до громади на запрошення директора народного дому Оксани Мацюк та завідувачки бібліотеки Лариси Гілевич.

Продовжувати читання Яворинки провели просвітницькі акції в Пониковиці