За ініціативи «Яворини» у трьох містах Кіровоградщини сплели маскувальні сітки

25 липня 2015 року у трьох містах Кіровоградської області сплели маскувальні сітки для добровольчого батальйону «Карпатська Січ». Ініціаторами заходів виступили Об’єднання українок «Яворина» Кіровоградщини та благодійний фонд «Ветерани Українсько-московської війни». Активну підтримку у здійсненні задумів жіноцтва надали місцеві осередки ВО «Свобода».

Продовжувати читання За ініціативи «Яворини» у трьох містах Кіровоградщини сплели маскувальні сітки

Львівська «Яворина» долучилася до благодійного концерту «Гляньте на серце»

26 липня 2015 року представниця Львівської “Яворини” Галина Васьків відвідала благодійний концерт «Гляньте на серце» на підтримку українських воїнів, який відбувся в Будинку органної та камерної музики у Львові. У рамках заходу організовано збір коштів для важкопораненого льотчика Сергія Тітаренка.

Продовжувати читання Львівська «Яворина» долучилася до благодійного концерту «Гляньте на серце»

Тернопільські «явринки» взяли участь в освяченні пам’ятника загиблому героєві Андрієві Чабану

25 липня 2015 року в с. Залісці на Тернопільщині освятили пам’ятник на могилі Андрія Чабана  –  сержанта, інструктора відділення зв’язку 140 окремого центру Сил спеціальних операцій, що загинув від московської кулі 24 липня .2014 року біля міста Первомайська на Луганщині. Вшанували пам’ять героя і представниці обласного осередку об’єднання «Яворина».

Продовжувати читання Тернопільські «явринки» взяли участь в освяченні пам’ятника загиблому героєві Андрієві Чабану

«Яворинки» з Помічної на Кіровоградщині виготовили маскувальну сітку для воїнів

Ще одну маскувальну сітку для націоналістичної добровольчої чоти «Карпатська Січ» виготовили в м. Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області. Ініціатором  плетіння сітки виступили Об’єднання українок «Яворина» Кіровоградщини та благодійний фонд «Ветерани Українсько-Московської війни». Також активно допомагала в організаційних питаннях Добровеличківська районна організація ВО «Свобода».

Продовжувати читання «Яворинки» з Помічної на Кіровоградщині виготовили маскувальну сітку для воїнів

Херсонські «яворинки» організували акцію «Зав’яжи стрічку – внеси свою часточку в перемогу”

Херсонський осередок Об’єднання українок «Яворина» разом із МГО «Сокіл» продовжують плетіння маскувальних сіток для військових у рамках акції «Зав’яжи стрічку – внеси свою часточку в перемогу».

Продовжувати читання Херсонські «яворинки» організували акцію «Зав’яжи стрічку – внеси свою часточку в перемогу”

«Яворинки» підкорили Яворину

18-19 липня 2015 року в урочищі Розтоки біля села Липа Долинського району Івано-Франківської області відбувся фестиваль патріотичної пісні «Яворина». Цей щорічний (з 1988 року) захід присвячено пам’яті крайового провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника (Роберта) і полеглих вояків старшинської школи УПА “Олені”. У заходах взяли участь «яворинки» з різних областей України, зокрема Тернопільщини та Львівщини.

Продовжувати читання «Яворинки» підкорили Яворину

На Кіровоградщині «яворинки» плетуть маскувальні сітки

18 липня 2015 року в Новоархангельську, що на Кіровоградщині, місцеві «яворинки» сплели восьмиметрову маскувальну сітку для добровольчого батальйону «Карпатська Січ».

Продовжувати читання На Кіровоградщині «яворинки» плетуть маскувальні сітки

Черкаський осередок “Яворини” забезпечує військових маскувальними сітками

Об’єднання українок “Яворина” в місті Черкаси з 10 липня розпочало довгострокову акцію з плетіння маскувальних сіток.

Продовжувати читання Черкаський осередок “Яворини” забезпечує військових маскувальними сітками

«Яворина» збирає кошти на приціл та бінокль для депутата Львівської обласної ради, а тепер кулеметника Олега Кузенка

Депутат Львівської обласної ради (фракція ВО «Свобода») Олег Кузенко зараз боронить державу на сході у складі третього батальйону 24-ої бригади ЗСУ. Донедавна він сумлінно виконував депутатські обов’язки, працював секретарем комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва обласної ради, а кілька місяців тому мобілізувався до війська.

Продовжувати читання «Яворина» збирає кошти на приціл та бінокль для депутата Львівської обласної ради, а тепер кулеметника Олега Кузенка

Хмельницька обласна “Яворина” розпочала активну діяльність в області

Тривають установчі збори районних та міських організацій Всеукраїнської громадської організації “Об’єднання українок “Яворина” у Хмельницькій області. Наразі вже понад сотня активних жінок доєдналися до роботи організації. Серед них дружини українських воїнів, героїв Небесної сотні, матері героїв російсько-української війни і волонтери.

Продовжувати читання Хмельницька обласна “Яворина” розпочала активну діяльність в області