Кам’янська жіноча сотня влилася до лав «Яворини»

Членкині Кам’янської жіночої сотні (Дніпропетровщина) ухвалили рішення влитися до лав Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина». Про це оголосила активістка організації Олена Залевська на мітингу біля меморіалу загиблим воякам на Майдані Героїв 23 березня. «Ми виходимо на інший рівень, долучаємося до всеукраїнської спільноти. Будемо ділитися досвідом і залучати підтримку українок зі всієї країни», – зазначила Олена Залевська. Продовжувати читання Кам’янська жіноча сотня влилася до лав «Яворини»

«Яворина» відзначила найкращих учасників конкурсу «Пісня серця-2015», який відбувся в Дублянах

23 травня 2015 року в Дублянах на Львівщині відбувся єпархіальний відбір конкурсу сучасної релігійної пісні «Пісня серця-2015», організований Катехитичною комісією Сокальсько-Жовківської єпархії. Об’єднання українок «Яворина» виступило партнером конкурсу та відзначило найкращих його учасників.

Продовжувати читання «Яворина» відзначила найкращих учасників конкурсу «Пісня серця-2015», який відбувся в Дублянах

У Златополі відбулися установчі збори обласного осередку об’єднання українок “Яворина”

23 травня 2015 року в обласній бібліотеці імені Чижевського міста Златопіль (Кіровоград), відбулися установчі збори Об’єднання українок “Яворина” Златопілля. До зборів долучилося жіноцтво з усієї області.

Продовжувати читання У Златополі відбулися установчі збори обласного осередку об’єднання українок “Яворина”

В Ужгороді пам’ятники вбрали у вишиванки

21 травня в Ужгороді активістки об’єднання українок «Яворина» «вбрали» у вишиванки найвизначніші пам’ятники міста.

12 ужгородських пам’ятників нагадали ужгородцям та гостям міста про чудове свято – Всеукраїнський День вишиванки.

Продовжувати читання В Ужгороді пам’ятники вбрали у вишиванки

Українки об’єднуються заради перемоги над окупантом

Минулих вихідних у приміщенні Музею визвольної боротьби України в Львові відбулися установчі збори громадської організації «Об’єднання українок «Яворина». У зібранні взяли участь делегати з усієї України — від Криму до Закарпаття. Івано-Франківщину на заході представляли «свободівки» інна Копильчук із Коломиї, Ганна Рибчук із Косова та Тетяна Ленів з Долини.

За словами Інни Копильчук, мета об’єднання — активно долучитися до боротьби та перемоги українців над окупантом, діяти в різних сферах суспільного життя задля розбудови і зміцнення Української держави. А Ганна Рибчук повідомила, що жіноцтво, яке з’їхалося з усієї України, охоче підтримало ініціативу створення організації та обрало її головою львів’янку ірину Сех, яка була народним депутатом минулого скликання.

Продовжувати читання Українки об’єднуються заради перемоги над окупантом

У Львові відбулися установчі збори Об’єднання українок “Яворина”

10 травня 2015 року в приміщенні Музею визвольної боротьби України у Львові відбулися установчі збори громадської організації «Об’єднання українок «Яворина». Об’єднання має на меті активно долучитися до боротьби та перемоги українців над окупантом та діяти в різних сферах суспільного життя задля розбудови та зміцнення Української держави.

На зібранні, в якому взяли участь делегати з усієї України – від Криму до Закарпаття – було підтримано ініціативу створення організації. Головою Об’єднання українок «Яворина» обрали Ірину Сех.

Продовжувати читання У Львові відбулися установчі збори Об’єднання українок “Яворина”