Івано-Франківська обласна рада підтримала ініціативу «Яворини» про забезпечення житлом сиріт

30 червня 2017 року на сесії Івано-Франківської обласної ради депутати ухвалили звернення до уряду про ухвалення Державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Проект програми розробило Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» та внесла до ради фракція ВО «Свобода».

Продовжувати читання Івано-Франківська обласна рада підтримала ініціативу «Яворини» про забезпечення житлом сиріт

Ірина Сех взяла участь у заходах на честь Героя Небесної сотні Олега Ушневича

Голова об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та інші активістки «Яворини» взяли участь у відкритті та освяченні пам’ятника Герою Небесної сотні Олегові Ушневичу на його могилі в м. Сколе на Львівщині, а також в благодійному вечорі в пам’ять про нього.  

Продовжувати читання Ірина Сех взяла участь у заходах на честь Героя Небесної сотні Олега Ушневича

У Тернополі відзначили переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу “Мама Героя”

23 червня 2017 року в Тернополі, в актовій залі Галицького коледжу ім. В. Чорновола відбулося нагородження переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу “Мама Героя”, який організувало Об’єднання українок «Яворина» за підтримки ВО «Свобода».

Продовжувати читання У Тернополі відзначили переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу “Мама Героя”

Київська обласна рада підтримала ініціативу «Яворини» щодо Програми забезпечення житлом сиріт

22 червня 2017 року на сесії Київської облради 63 голосами депутати ініціювали перед Кабміном ухвалення Державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Проект програми розробило Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» та внесла до ради фракція ВО «Свобода».

Продовжувати читання Київська обласна рада підтримала ініціативу «Яворини» щодо Програми забезпечення житлом сиріт

Вітаємо Ольгу Ільків із 97-літтям!

21 червня 2017 року виповнилося 97 років легендарній українці, зв’язковій Романа Шухевича, громадській діячці, письменниці Ользі Ільків. З цієї нагоди її відвідали у Львові та привітали заступник Голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, голова Всеукраїнського об’єднання українок Ірина Сех та активістка «Яворини» Наталія Сервило.

Продовжувати читання Вітаємо Ольгу Ільків із 97-літтям!

Ірина Сех нагородила переможців конкурсу «Мама Героя» з Чернівецької області

15 червня 2017 року в Чернівцях, у приміщенні міської ради, відбулося урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу творів серед старшокласників «Мама Героя», який організувало Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» за підтримки ВО «Свобода». У заході взяли участь голова «Яворини» Ірина Сех, народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Марченко, в.о. голови обласної організації ВО «Свобода», заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук. Організатором і ведучою заходу була громадська діячка, науковець Марія Мандрик-Мельничук.

Продовжувати читання Ірина Сех нагородила переможців конкурсу «Мама Героя» з Чернівецької області

На Херсонщині нагородили лауреатів конкурсу «Мама Героя»

На Херсонщині відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу творів серед старшокласників «Мама Героя», який організувало Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» за підтримки ВО «Свобода».  Дипломи та премії двом конкурсанткам, які посіли третє місце, вручив голова Херсонської обласної організації ВО «Свобода» Олег Гаврилко.

Продовжувати читання На Херсонщині нагородили лауреатів конкурсу «Мама Героя»

У Бахмуті вручили нагороду переможиці конкурсу “Мама Героя”

У місті Бахмуті Донецької області нагородили десятикласницю Валерію Лященко – переможицю конкурсу «Мама Героя», який організувало Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» за підтримки ВО «Свобода». Диплом про здобуття першого місця в кеонкурсі та грошову премію вручив учасник російсько-української війни, боєць батальйону «Січ» Андрій Лоза.

Продовжувати читання У Бахмуті вручили нагороду переможиці конкурсу “Мама Героя”

У Бердянську відзначили учасницю конкурсу “Мама Героя” та її педагогів

Активістки «Яворини» та Бердянської міської організації ВО «Свобода» нагородили учасників  конкурсу літературних творів «Мама Героя», який організувало Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина».

Продовжувати читання У Бердянську відзначили учасницю конкурсу “Мама Героя” та її педагогів

Ірина Сех: Влада не виконує своїх обов’язків стосовно придбання квартири Ользі Ільків

Влада не виконує своїх обов’язків стосовно придбання квартири зв’язковій Романа Шухевича, політв’язню Ользі Ільків. Про це 12 червня 2017 року заявила голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання Ірина Сех: Влада не виконує своїх обов’язків стосовно придбання квартири Ользі Ільків