Ірина Сех відвідала родину зниклого на війні Володимира Колтуна

 

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Буського осередку об’єднання Наталія Сервило відвідали родину безвісти зниклого на війні військовослужбовця Володимира Колтуна. Вона передала сім’ї 1 тисячу гривень із коштів, зароблених яворинками на благодійній акції «Різдвяний ангелик».

Продовжувати читання Ірина Сех відвідала родину зниклого на війні Володимира Колтуна

Яворинки зустрілися із родинами, в яких є інваліди, в Красному

26 січня голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Буського осередку Наталія Сервило провели зустріч із жителями селища Красного Буського району, які змушені доглядати за родичами-інвалідами. Зібралися в актовій залі селищної ради, за сприяння селищного голови Миколи Чучмана, який також приєднався до розмови.  

Продовжувати читання Яворинки зустрілися із родинами, в яких є інваліди, в Красному

«Яворина» клопоче про активну участь Львівщини в проекті «Український Донбас»

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех звернулася до голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з ініціативою розроблення програми, планування та фінансування заходів у рамках загальноукраїнського проекту культурної інтеграції «Український Донбас». Ірина Сех просить залучити до створення програми «Яворину» та інші громадські організації.

Продовжувати читання «Яворина» клопоче про активну участь Львівщини в проекті «Український Донбас»

Яворинки Бродівщини передали капеланові Олегу Заболотному допомогу для воїнів

Бродівська районна організація Об’єднання українок «Яворина» передала для бійців, які дислокуються в Станиці Луганській на Луганщині, кілька пакунків із необхідними речами. Допомогу повезе на схід отець Олег Заболотний, який вже тривалий час служить капеланом у війську.

Продовжувати читання Яворинки Бродівщини передали капеланові Олегу Заболотному допомогу для воїнів

«Яворина» вітає студію «Гойра», яка популяризує українську вишивку

Львівські яворинки долучилися до урочистостей, організованих Студією авторського одягу «Гойра», яка впродовж кількох років популяризує традиційний український стрій, створюючи сучасний  дизайнерський вишиваний одяг.

Продовжувати читання «Яворина» вітає студію «Гойра», яка популяризує українську вишивку

Ірина Сех взяла участь у вшануванні пам’яті Головнокомандувача УПА Василя Кука

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Буського осередку об’єднання Наталія Сервило взяли участь в заходах з вшанування останнього головнокомандувача УПА Василя Кука, а також усіх українців, які віддали своє життя у боротьбі за Українську державу. Заходи відбулися в Красному Буського району на Львівщині, на могилі командувача УПА.

Продовжувати читання Ірина Сех взяла участь у вшануванні пам’яті Головнокомандувача УПА Василя Кука

З Різдвом Христовим!

Дорогі українські родини!

Прийміть мої найщиріші вітання з Різдвом Христовим та Новим роком!

Із вірою і надією знову зустрічаємо Різдво. Нам доводиться долати труднощі й перешкоди, але з нами – щира віра, молитви наших дідів і прадідів, покровительство святих, а це – наша найпевніша зброя, наш захист і дороговказ.

Продовжувати читання З Різдвом Христовим!

Об’єднання українок «Яворина» клопоче перед владою Львівщини про виділення коштів на житло Ользі Ільків

5 січня 2016 року активістки Об’єднання українок «Яворина», зокрема голова Жовківської районної організації Галина Васьків, відвідали у Львові легендарну зв’язкову Романа Шухевича, багатолітнього політв’язня Ольгу Ільків. Напередодні Різдвяних свят яворинки принесли їй власноруч приготовану випічку та інші святкові страви.

Продовжувати читання Об’єднання українок «Яворина» клопоче перед владою Львівщини про виділення коштів на житло Ользі Ільків