У Червонограді за сприяння «Яворини» відбулася зустріч з легендарною зв’язковою Ольгою Ільків

 

30 жовтня 2016 року в храмі Святого Йосафата в м. Червонограді на Львівщині відбулася зустріч із багаторічним політв’язнем совєцьких тюрем, зв’язковою головнокомандувача УПА Романа Шухевича Ольгою Ільків. Захід під назвою «Українське жіноцтво в національно-визвольній боротьбі» організувало Об’єднання українок «Яворина» за сприяння голови організації Ірини Сех та ВО «Свобода». У заході взяли участь активісти «Яворини» та Червоноградської «Свободи».

Продовжувати читання У Червонограді за сприяння «Яворини» відбулася зустріч з легендарною зв’язковою Ольгою Ільків

“Яворина” організувала зустріч із зв`язковою Романа Шухевича Ольгоюю Ільків у місті Червонограді,що на Львівщині.

Ірина Сех закликала Бахмутську міську раду назвати вулицю на честь Дмитра Чернявського

25 жовтня 2016 року голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех скерувала звернення до міського голови м. Бахмута Донецької області Олексія Реви та депутатів Бахмутської міської ради із закликом ухвалити рішення про перейменування однієї з вулиць міста на вулицю Героя Небесної Сотні Дмитра Чернявського. Вона висловила сподівання, що рада ухвалить правильне рішення, яке стане, без перебільшення, історичним.

Продовжувати читання Ірина Сех закликала Бахмутську міську раду назвати вулицю на честь Дмитра Чернявського

У Берлині на Бродівщині відбулася урочиста академія «Пам’ятаймо Героїв!»

 

23 жовтня 2016 року в народному домі села Берлин Бродівського району відбулося вшанування полеглих за волю України в рамках акції «Пам’ятаймо героїв!». Цю акцію започаткували на Бродівщині осередки ВО «Свобода» та Об’єднання українок «Яворина» до 25-ої річниці Незалежності України. У заходах взяли участь заступник Голови ВО «Свобода» Олег Панькевич, голова ГО ВОУ «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання У Берлині на Бродівщині відбулася урочиста академія «Пам’ятаймо Героїв!»

Об’єднання українок “Яворина” побувала на установчому з’їзді “Легіону Свободи”.

This slideshow requires JavaScript.

Ірина Сех та Наталія Сервило відвідали родину учасника війни Івана Шкробута із благодійною допомогою

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та очільниця Буського осередку організації Наталія Сервило відвідали родину учасника російсько-української війни Івана Шкробута в селі Волиця Буського району. Вони передали Шкробутам кошти, отримані під час урочистостей до Дня міста Буська: 1 тисячу гривень, вторгованих на благодійному ярмарку яворинками, та 3 тисячі гривень від проекту телеканалу “Перший Західний” «Караоке на селі» (дует “Ріка життя” – Іванна Савченко та Ярослав Антонійчук).

Продовжувати читання Ірина Сех та Наталія Сервило відвідали родину учасника війни Івана Шкробута із благодійною допомогою

Яворинки ярмаркували в Буську та Красному на Львівщині, щоб підтримати українських воїнів та їхні родини.

This slideshow requires JavaScript.

«Яворина» долучилася до відзначення 540-річчя селища Красного на Львівщині

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та активістки Буської організації долучилися до відзначення 540-річчя Красного, що в Буському районі на Львішині. Зокрема, за сприяння ВОУ «Яворина» було організовано святковий концерт, в якому взяли участь народний артист України Остап Стахів, заслужений артист України Ігор Богдан, солістка оперної студії Оксана Нагай, дует «Ріка життя».   

Продовжувати читання «Яворина» долучилася до відзначення 540-річчя селища Красного на Львівщині

Яворинки провели благодійний ярмарок на підтримку воїнів у Буську

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та активістки Буського осередку організації на чолі з Наталією Сервило взяли участь в урочистостях до Дня міста Буська на Львівщині.

Продовжувати читання Яворинки провели благодійний ярмарок на підтримку воїнів у Буську