Київська “Яворина”: Наближаємо перемогу разом!

Дякуємо за пошиті підсумки для рожків.

Швейній майстерні Ірини Горбунової. Дівчатка – майстрині ви найкращі! Наближаємо перемогу разом!!!

Київська “Яворина” дякує за допомогу

Київська “Яворина” дякує за допомогу в роботі з дітьми, плетіння маскувальних сіток та створення оберегів для військових на фронт!

«Яворина» відправила на передову обладнання для автомобілів «швидкої», яке доставили приятелі з Італії.

Сьогодні «Яворина» завершила одну важливу справу: відправила на передову обладнання для автомобілів «швидкої», яке нам доставили наші приятелі з Італії, члени неприбуткової організації Voghiera Soccorso – Fabrizio Chelli, Paolo Periari і Filippo Rocca.

Це, зокрема, ноші для санітарної машини, жорсткі ноші, кисневий білон з дозатором, медичні шини, травматологічний корсет, апарат ШВЛ, відсмоктувач крові, інтубаційна трубка, апарат для вимірювання тиску, катетери, ліки та інше. Усе це передали з рук в руки військовому хірургові Костянтину Василькевичу для потреб медичної роти. Костянтин – легендарна постать в нашому війську. Із початком війни у 2014 році у складі «Азову» звільняв Маріуполь, потім Мар’їнку, брав участь у боях за Іловайськ. Після повномасштабного вторгнення повернувся у стрій.

Ми раді, що ця гуманітарна допомога потрапила в умілі та надійні руки та прислужиться для порятунку наших хлопців.Дякуємо нашим італійським благодійникам Fabrizio Chelli, Paolo Periari і Filippo Rocca за підтримку українців у боротьбі з агресором. Щира вдячність Natascia Boc за сприяння в організації цієї гуманітарної допомоги.Ваші зусилля дуже важливі для нашої перемоги.

“Яворина”зібрала чергову допомогу на фронт

Ірина Сех: Ми зібрали чергову допомогу на фронт завдяки небайдужим людям, які щиро прагнуть перемоги і докладають всіх зусиль, аби вона стала реальністю. Нехай цей вантаж успішно доїде до наших дорогих захисників і буде їм приємним і корисним й додасть сили, щоб боронити нас від загарбника.

«Яворина» долучилася до акції «Україна дякує Чехії»

Також «Яворина» взяла участь у благодійному ярмарку на підтримку українського війська, організованому греко-католицькою громадою м. Ліберець в Чехії. Продаючи вишиванки, сувеніри та інші речі ручної роботи, ми вторгували 62 тисячі гривень!

Ірина Сех: Ми відчуваємо ваше надійне плече, дорогі наші друзі, наші побратими і посестри в Чехії. Ваша допомога – безцінна. Ваші молитви – дуже допомагають. Ваша віра в Україну та в нашу перемогу – не дає нам опускати руки і додає наснаги до праці й боротьби. Дякую Богові, що звів нас із вами і ми спільно робимо велику справу. Я захоплююся вами! Дуже хочу обійняти кожного і запевнити: Москва впаде, ми переможемо! І я знаю, що ви теж у це вірите!