На Львівщині яворинки започаткували акцію «Торбинка з любов’ю»

На Львівщині яворинки провели благодійну акцію «Торбинка з любов’ю». У селищі Підкамінь, селах Грималівка, Суховоля Бродівського району, а також в с. Сморжів та Щуровичі Радехівського району волонтерки відвідали  багатодітні родини, самотніх стареньких, осіб з інвалідністю і принесли їм продуктові набори.  

Продовжувати читання На Львівщині яворинки започаткували акцію «Торбинка з любов’ю»

Ірина Сех скерувала чиновникам свої зауваження до звіту про оцінку впливу на довкілля при будівництві норкової ферми

Голова Об’єднання українок “Яворина” Ірина Сех скерувала свої зауваження до звіту про оцінку впливу на довкілля щодо будівництва норкової ферми в Бродівському районі на Львівщині до департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації. Нагадаємо, напередодні Ірина Сех на запрошення громади взяла участь у громадських слуханнях з приводу розміщення хутроферми. 

Продовжувати читання Ірина Сех скерувала чиновникам свої зауваження до звіту про оцінку впливу на довкілля при будівництві норкової ферми

Ірина Сех підтримала громаду, яка протестує проти будівництва норкової ферми

9 квітня 2019 року в селі Лешневі Бродівського району влада організувала громадське обговорення звіту про оцінку впливу на довкілля від діяльності хутрових ферм. Однак громада заявила про недовіру організаторам заходу, здійснила демарш і провела власні збори, на яких вирішено визнати, що звіт не відповідає нормам природоохоронного законодавства, зокрема закону «Про оцінку впливу на довкілля». У зібранні взяла участь голова Об’єднання українок “Яворина” Ірина Сех.

Продовжувати читання Ірина Сех підтримала громаду, яка протестує проти будівництва норкової ферми