Тетяну Бондарчук нагороджено орденом княгині Ольги

27 квітня заступник голови Адміністрації Президента України вручив високі державні нагороди волонтерам ‒ представникам родин Героїв Небесної Сотні.

Продовжувати читання Тетяну Бондарчук нагороджено орденом княгині Ольги

На Житомирщині створено осередок “Яворини”

26 квітня 2017 року в приміщенні Дому української культури відбулися установчі збори зі створення Житомирського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання українок “Яворина” за участі голови об’єднання Ірини Сех.

Продовжувати читання На Житомирщині створено осередок “Яворини”

За підтримки «Яворини» на Бродівщині змагалися волейболісти

У селі Попівцях Бродівського району за підтримки Об’єднання українок «Яворина» відбувся Великодній волейбольний  турнір. Учасників змагань привітала голова «Яворини» Ірина Сех.

Продовжувати читання За підтримки «Яворини» на Бродівщині змагалися волейболісти

«Яворина» розділила радість Великодня з воїнами та родинами загиблих Героїв

Об’єднання українок «Яворина» готувалося до Великодня заздалегідь, аби розділити Пасхальну радість із людьми, які  заслуговують особливого ставлення і пошани – з воїнами-захисниками, родинами загиблих Героїв, дітьми, обпаленими війною.

Продовжувати читання «Яворина» розділила радість Великодня з воїнами та родинами загиблих Героїв

“Відкрийте серця для добра і любові, бо – Великдень!”

Дорогі українці!

Прийміть найщиріші вітання зі світлим празником Воскресіння Христового.
Свято Пасхи – це символ перемоги добра над злом, торжества справедливості та чудесного оновлення. Для українців це свято вистраждане і водночас сповнене надії – на перемогу, мир та відродження країни, яких ми прагнемо так сильно, як певне жоден інший народ на землі.
У ці дні ми прошу Вас не зневірюватися, відкрити свої серця для добра і любові, бо Україна святкує Великдень!
Бажаю Вам міцного здоров’я і сили духу, достатку в кожному домі, щасливого та гідного життя на своїй землі.
Христос воскрес!

Ірина Сех,
голова Об’єднання українок «Яворина»

У Бродах відбувся благодійний ярмарок «Великодній передзвін»

У Вербну неділю в Бродах з ініціативи голови Об’єднання українок «Яворина» Ірини Сех відбувся традиційний передпасхальний благодійний ярмарок «Великодній передзвін». Організатор заходу – Об’єднання українок «Яворина», за участі «Карітас-Броди» (Галина Труфанова), Бродівської станиці Пласту (Наталія Чижик) та ГО «Бродівська ініціатива» (Роман Яремович).  

Продовжувати читання У Бродах відбувся благодійний ярмарок «Великодній передзвін»

Мама Героя Дмитра Чернявського за те, щоб ім’ям її сина назвали вулицю в Бахмуті, якою він ходив

На маму Героя України Дмитра Чернявського, який загинув на Майдані в Донецьку, чинять тиск, аби вона відмовилася від ідеї назвати вулицю 60-річчя СРСР в Бахмуті Донецької області ім’ям її сина. Про це повідомила голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання Мама Героя Дмитра Чернявського за те, щоб ім’ям її сина назвали вулицю в Бахмуті, якою він ходив

Уповноважений з прав дитини пропонує винести проект програми «Яворини» про житло для сиріт на публічне обговорення

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба пропонує винести на публічне обговорення проект Державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки, розроблений Об’єднанням українок «Яворина». Про це йдеться у відповіді Уповноваженого на звернення голови «Яворини» Ірини Сех.

Продовжувати читання Уповноважений з прав дитини пропонує винести проект програми «Яворини» про житло для сиріт на публічне обговорення

На Рівненщині засновано осередок «Яворини»

2  квітня 2017 року в приміщенні Рівненської обласної наукової бібліотеки відбулися установчі збори Рівненської обласного осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» за участі голови об’єднання Ірини Сех. На зборах було обрано голову обласної організації та окреслено найближчі плани яворинок Рівненщини.

Продовжувати читання На Рівненщині засновано осередок «Яворини»