“Яворина”дякує усім благодійникам за допомогу!

Наші відважні воїни із підрозділу «Чорнобаївська Феміда», які виконують місію на Півдні України, отримали від нас допомогу та дякують «Яворині» та всім причетним.

Кажуть, що все дуже потрібне й допоможе їм бити ворога. Це зокрема, продукти тривалого зберігання, консерви, мінеральна вода, сигарети, сітки маскувальні, засоби гігієни (бритви, миючі засоби, антисептики та ін.), літня військова форма, каски, білизна, дощовики, спальники, спецкостюми для пожежників, ліхтарики, батарейки, свічки, медикаменти. Водночас ми хочемо висловити вдячність усім благодійникам, хто допоміг нам організувати цю допомогу.

Водночас ми хочемо висловити вдячність усім благодійникам, хто допоміг нам організувати цю допомогу, зокрема: греко-католицькій громаді міста Ліберець в Чехії (настоятель – о. Іван Семотюк), громадській асоціації «Towarzystwo Przyjaciół Bielska-Białej i Podbeskidzia» (голова – Адріан Брісс), Юрію Польовому (Велика Британія), о. Ігорю та Світлані Кметикам із Іспанії, Аушрису Крищюнасу з Литви, родині Гриньків зі США, волонтерській групі «Жіночий батальйон» с. Попівці, Михайлові Чунгіну, Олегові Панькевичу, Йосифу Ситнику та його колегам із кафедри менеджменту персоналу та адміністрування НУ «ЛП»,, Юрію Візняку, Володимиру Харчуку, Володимирові Качинському та Володимирові Брикайлу, Дмитрові Папроцькому, фірмі «Ярич», парафії Знесіння (Львів, Левандівка). Також велика вдячність за маскувальні сітки бродівським волонтеркам на чолі з Богданою Багай. Дякуємо всім, хто допомагає нам і підтримує українське військо!

“Чорнобаївська Феміда” дякує “Яворині” за допомогу!

“Наш підрозділ “Феміда” нещодавно відвідали побратими з Львівщини. І приїхали вони з повними двома машинами різних корисних речей, які допоможуть нам у боротьбі з ворогом. Привезли продукти тривалого зберігання, консерви, мінеральну воду, сигарети, сітки маскувальні, засоби гігієни (бритви, миючі засоби, антисептики та ін.), літню військову форму, каски (2 шт.), спідню білизну, дощовики, спецкостюми для пожежників, ліхтарики, батарейки, свічки, медикаменти.

Дякуємо волонтеркам із Об’єднання українок «Яворина», зокрема голові – Ірина Сех , голові фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Олег Панькевич , депутатові облради Йосиф Ситник та його колегам із кафедри менеджменту персоналу та адміністрування НУ «ЛП», керівникові гуманітарного штабу в Палаці мистецтв Юрію Візняку, Володимиру Харчуку, волонтерам з Красного Володимирові Качинському та Володимирові Брикайлу.”-повідомляє у своєму Facebook Едуард Леонов.

Об’єднання українок “Яворина” організувало благодійну акцію”Пікап для Першої Стрілецької”

У Львові у Стрийському парку відбулася благодійна акція “Пікап для Першої Стрілецької”, яку організувало Об’єднання українок “Яворина”.

Як повідомляє Ірина Сех, зібрано близько 70000 гривень!Разом переможемо!Москва впаде!

“Яворина” отримала допомогу для фронту з Польщі.

“Яворина” знову отримала допомогу для фронту від наших польських друзів – громадської асоціації «Towarzystwo Przyjaciół Bielska-Białej i Podbeskidzia» (голова – Адріан Брісс).

Це одяг і взуття для військових, засоби гігієни, ліхтарі та інше спорядження, а також швейну машинку. Усе це допоможе в нашій боротьбі з агресором та наближатиме перемогу. Дякуємо, дорогі друзі. Нехай Господь винагородить вас сторицею!

Київська “Яворина” дякує всім, хто долучився до допомоги батальйону “Свобода”!

Київська “Яворина: “Разом ми сила! Ми отримали підтримку від колективу НВК ” Кияночка” Щиро дякуємо всім, хто долучився до допомоги батальйону ” Свобода”! Дякуємо всім, хто передавав речі для наших бійців і одяг на смужки для плетіння сіток, окремо дякуємо родині Сербіненко, які передали кошти для закупівлі тканини, дякуємо Козаченко Ніні Миколаєвні за кошти, на які ми купили фарбу для тканин, дякуємо родині Маргрет і Гідо Ясхін із Швейцарії за футболки, шкарпетки, білизну для бійців батальйону, дякуємо всім хто розповсюдив інформацію про наші потреби (нам передавали допомогу не тільки вчителі і батьки НВК ” Кияночка” , а і мешканці сусідніх районів!) Низький уклін всім вам і щира подяка!!!! Разом до Перемоги!!!”

“Яворина” отримала потрібні речі для літніх людей та осіб із обмеженими фізичними можливостями

Ірина Сех: Сьогодні ми отримали дуже потрібні речі для літніх людей та осіб із обмеженими фізичними можливостями. Дякуємо за цю допомогу нашому приятелеві, волонтеру Андрію Дзьобану, організації Help UA, а також за пересилку вантажу греко-католицькій парафії Св.Івана Хрестителя в Ривергед (Нью-Йорк).

“Яворина” придбала квадрокоптер,який відправився на фронт.

Ірина Сех: Оцей квадрокоптер – ще один плід партнерства нашої «Яворини» з греко-католицькою громадою чеського міста Ліберець та настоятеля о. Івана Семотюка. Сьогодні цей апарат відправляємо в легендарний батальйон «Свобода», який виконує дуже складні завдання в найгарячіших ділянках фронту.

Київська “Яворина” продовжує працювати!

Київська “Яворина”:Сьогодні заплели вже 17 маскувальну сітку на фронт, намалювали малюнки, зробили обереги та провели чудовий час разом з дітьми.Разом до ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

“Яворина” Хмельниччини завантажила і відправила допомогу воїнам на Харківщину.

“Сьогодні знову завантажили і івідправили допомогу нашим Героям на Харківщину, де тривають кровопролитні бої за Україну, в бойові підрозділи, які героїчно захищають рідну землю. Серед гостинців нашим Воїнам важливі тактичні речі, вогнегасники, “Сушар”, цвяхи, молотки, робочі рукавиці, маскувальні сітки, продукти харчування, чай, кава, мінеральні напої з лимоном, молоко довготривалого зберігання, різноманітні солодощі, домашня випічка, консервація, засоби для миття й гігієни, обереги, малюнки дітей , інші важливі на передовій речі.

Дякуємо сердечно всім друзям, благодійникам, нашим прихильникам за активну підтримку Збройних Сил України і постійну співпрацю! Наша сила в єдності! Працюємо разом на Перемогу!

Продовжуємо підтримувати наших Героїв! Бажаємо щасливої дороги і успішного повернення нашим побратимам- волонтерам! Працюємо далі, робимо разом усе можливе для Перемоги!”-повідомляє в своєму Facebook Тетяна Бондарчук.