Кам’янська “Яворина” працює задля перемоги!

Олена Залевська: посильної допомоги і праці багатьох патріотів складається наша допомога захисникам України. Працюємо далі. Попереду наша перемога.

Харківський осередок Об’єднання українок “Яворина”: допомагаємо мешканцям Харківської області з приготуваннями до зими.

“Яворина” Хмельниччини продовжує допомагати воїнам.

Тетяна Бондарчук: Тішимося, що завдяки нашим спільним зусиллям наші Герої виглядають саме так. Бійцям дуже сподобалися передані нами розвантажувально-поясні системи. Працюємо далі…

Харківська “Яворина”: Медичні засоби і ліки отримав один з медичних пунктів наших захисників у районі проведення бойових дій.

Яворинки Хмельниччини: Час подбати про зимове маскування для наших Героїв.

Сітка за сіткою. Поруч із камуфляжними маскувальними сітками волонтерки ГО “Об’єднання українок “Яворина” одночасно плетуть білі. Час подбати про маскування взимку для наших Героїв.

“Яворина”Хмельниччини працює!

Тетяна Бондарчук: Ще одна красуня, велика маскувальна сіточка, готова їхати на бойові позиції, на Схід України, до бійців ТРО Шепетівки, які героїчно воюють на Донеччині .

«Яворина» допомагає підготувати наших захисників до зими.

«Яворина» допомагає підготувати наших захисників до зими, подбати про теплий одяг, взуття і спорядження. Дякуємо нашим друзям і благодійникам з-за кордону, а також краянам, які жертвують на цю справу!