Ірина Сех та отець Руслан Жигіль відвідали геріатричний заклад в Заболотцях

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та настоятель парафії Святого пророка Іллі в с. Комарівка отець Руслан Жигіль разом з представниками молодіжної спільноти Бродівського деканату УГКЦ відвідали мешканців геріатричного відділення в Заболотцях.

Продовжувати читання Ірина Сех та отець Руслан Жигіль відвідали геріатричний заклад в Заболотцях

Яворинки зі священиками відвідали мешканців хоспісу в Йосипівці

Активістки Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина», зокрема голова організації Ірина Сех, голова Буського осередку Наталія Сервило та активістка Ірина Котельницька завітали до хоспісного відділення Олеської лікарні в Йосипівці Буського району. Разом з ними до самотніх стареньких прийшли настоятель храму Олеська (УГКЦ) отець Ігор Суходольський, настоятель парафії Святого пророка Іллі в с. Комарівка отець Руслан Жигіль та представники молодіжної спільноти Бродівського деканату УГКЦ.

Продовжувати читання Яворинки зі священиками відвідали мешканців хоспісу в Йосипівці

Сьогодні відвідали хворих, одиноких , що перебувають в хоспісі села Йосипівка(Буський район)

This slideshow requires JavaScript.

Журі назвало переможців конкурсу «Крути – героїзм без віку»

 

На Тернопільщині підбито підсумки обласного конкурсу творів серед старшокласників «Крути – героїзм без віку», який організувала Тернопільська «Яворина» до 100-річчя бою під Крутами. За словами ініціатора конкурсу Наталії Музичук, конкурс було проведено з метою  виховання в молоді почуття національної гідності, гордості за подвиг українців-захисників, поваги до героїв.

Продовжувати читання Журі назвало переможців конкурсу «Крути – героїзм без віку»

18 березня 2018 року у Львові зібралися представниці “Яворини” з усіх куточків нашої держави.

У Львові відбулися збори об’єднання українок «Яворина»

18 березня 2018 року у Львові відбулися збори активу Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина», в яких взяли участь делегатки з усіх куточків держави. На заході також були присутні мама Героя Небесної Сотні Дмитра Чернявського Людмила Чернявська, мами загиблих воїнів Тетяна Перетятько, Ксенія Лоскот, Руслана Білоушенко та Світлана Губер, яка є головою Іванківської «Яворини» на Київщині.

Продовжувати читання У Львові відбулися збори об’єднання українок «Яворина»

На Закарпатті заснували осередок «Яворини»

17 березня 2018 року в столиці Карпатської України місті Хусті відбулися збори за участі голови об’єднання українок «Яворина» Ірини Сех, на яких було оголошено про створення Закарпатського обласного підрозділу «Яворини». Активістки об’єднання також взяли участь у вшануванні героїв Карпатської України на Красному Полі з нагоди 79-ої річниці її створення.

Продовжувати читання На Закарпатті заснували осередок «Яворини»

Виготовлення меморіальної дошки Дмитрові Чернявському гальмується через бюрократичну тяганину

 

23 березня 2018 року, в четверту річницю загибелі Героя Небесної Сотні, Героя України Дмитра Чернявського, заступник Голови ВО «Свобода» Олег Панькевич, голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех і професор Львівської національної академії мистецтв Ярослав Кравченко зустрілися у Львові з батьками Дмитра та скульптором Ярославом Скакуном – автором проекту меморіальної таблиці Героєві. Як з’ясувалося, процес виготовлення та встановлення дошки гальмується через певні бюрократичні процедури.

Продовжувати читання Виготовлення меморіальної дошки Дмитрові Чернявському гальмується через бюрократичну тяганину