Ірина Сех: «Яворина» підтримує солдатських матерів, чиї діти загинули у війську в мирний час

 

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех разом із активісткою Спілки солдатських матерів, чиї діти загинули в мирний час, Євгенією Петрусь відвідала родину бродівчанки Марії Шевчук. Літня жінка втратила сина, який повернувся інвалідом із війська, а зараз доглядає за дочкою, прикутою до ліжка.

Продовжувати читання Ірина Сех: «Яворина» підтримує солдатських матерів, чиї діти загинули у війську в мирний час

Черкаська «Яворина» передала дарунки дітям загиблого кіборга Анатолія Чупилки

19 грудня 2015 року активістки Черкаського осередку Об’єднання українок «Яворина» у супроводі членів Канівської міської організації ВО «Свобода» завітали до родини загиблого під час оборони Донецького аеропорту свободівця Анатолія Чупилки, аби привітати з днем святого Миколая його дітей. 

Продовжувати читання Черкаська «Яворина» передала дарунки дітям загиблого кіборга Анатолія Чупилки

Яворинки зі Святим Миколаєм привезли подарунки сиротам на Жовківщині

У день Святого Миколая яворинки відвідали багатодітну родину в селі Волиця Жовківського району на Львівщині. Вони привезли подарунки – одяг, солодощі, фрукти, книжки – для п’ятьох діток, які виростають без мами. Пакунки збирали та везли голова Жовківської «Яворини» Галина Васьків, активістки Бродівської організації Наталія Панькевич та Олена Юрченко. Разом з яворинками приїхав Святий Миколай… Продовжувати читання Яворинки зі Святим Миколаєм привезли подарунки сиротам на Жовківщині

У Буську «Яворина» влаштувала урочистість для дітей учасників війни на сході

У Буську на Львівщині активістки Об’єднання українок «Яворина» влаштували святкову зустріч із Св. Миколаєм та подарунками для дітей учасників війни на сході. У заході взяли участь голова «Яворини» Ірина Сех, голова Буської районної організації «Яворини» Наталія Сервило, активістки організації Наталія Панькевич, Ірина Котельницька, Олена Юрченко.

Продовжувати читання У Буську «Яворина» влаштувала урочистість для дітей учасників війни на сході

У день Святого Миколая яворинки відвідали родини героїв Небесної сотні – Бльоків, Чернявських та Точинів

У день Святого Миколая на Львівщині яворинки зустрілися із родинами героїв Небесної сотні та передали їм подарунки. Зокрема, голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех, головний редактор часопису «ВО Свобода» Галина Чорна, а також Ольга Тягнибок, Леся Холявка та Галина Пирч привітали зі святом дітей Івана Бльока з Городка на Львівщині та рідних загиблого від рук сепаратистів Дмитра Чернявського, які зараз мешкають у Львові. Далі яворинки вирушили до Ходорова, до дружини і дочок загиблого майданівця Романа Точина.

Продовжувати читання У день Святого Миколая яворинки відвідали родини героїв Небесної сотні – Бльоків, Чернявських та Точинів

Дочка героя Небесної сотні Ігоря Сердюка отримала подарунок від «Яворини»

Яворинки та свободівці Полтавщини у День Святого Миколая відвідали дочку Героя України – Героя Небесної сотні Ігоря Сердюка Олександру, яка мешкає в м. Кременчуці.

Продовжувати читання Дочка героя Небесної сотні Ігоря Сердюка отримала подарунок від «Яворини»

«Яворина» привітала донечок героя Небесної сотні Георгія Арутюняна

Подарунки до дня Святого Миколая від Об’єднання українок «Яворина» отримали донечки загиблого героя Небесної сотні Георгія Арутюняна. Рівненські свободівці завітали до цієї родини, щоб привітати дівчаток зі святом.

Продовжувати читання «Яворина» привітала донечок героя Небесної сотні Георгія Арутюняна

Кіровоградська «Яворина» на Святого Миколая відвідала сім’ї загиблих героїв

19 грудня кіровоградські яворинки в рамках всеукраїнської акції «Святий Миколай – дітям героїв» відвідали родини загиблих на війні воїнів-свободівців. Вони прийшли не з порожніми руками – принесли подарунки від Святого Миколая: солодощі, фрукти, книжки та диски із піснями.

Продовжувати читання Кіровоградська «Яворина» на Святого Миколая відвідала сім’ї загиблих героїв

Яворинки відвідали родину важкопораненого льотчика Сергія Тітаренка

Напередодні дня Святого Миколая голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех разом з активісткою Бродівської організації Наталією Панькевич та депутатом Бродівської міської ради від ВО «Свобода» Галиною Чабуркіною відвідали родину важкопораненого льотчика Сергія Тітаренка. Вони принесли подарунки для його синочка Юрчика, а також передали кошти Юрчиковій бабусі пані Надії, яка зараз опікується ним і його старшим братом Сашком.  

Продовжувати читання Яворинки відвідали родину важкопораненого льотчика Сергія Тітаренка

За клопотанням Ірини Сех 11-річний Максим Грем отримав сучасний слуховий апарат

Після наполегливих звернень голови Об’єднання українок «Яворина» Ірини Сех 11-річному Максимові Грему з м. Буська на Львівщині надали безкоштовний мовний процесор. Хлопчик вже приміряв новий апарат і радіє від того, що може чути.

Продовжувати читання За клопотанням Ірини Сех 11-річний Максим Грем отримав сучасний слуховий апарат