Яворинки Старосамбірщини взяли участь в благодійному ярмарку

23 липня 2017 року активістки Старосамбірської районної організації ВО “Свобода” у Львівській області провели благодійний ярмарок в межах святкувань у с. Гуманець. Уторговані кошти яворинки скерують на підтримку українських воїнів-захисників.

Продовжувати читання Яворинки Старосамбірщини взяли участь в благодійному ярмарку

Яворинки вшанували дивізійників, які загинули в «Бродівському котлі»


 

23 липня 2017 року на Львівщині вшанували пам’ять українських воїнів-дивізійників, що загинули під час Другої світової війни у «Бродівському котлі». У заходах взяли участь заступник Голови ВО «Свобода», голова фракції у Львівській обласній раді Олег Панькевич, свободівці Львівщини, члени «Легіону Свободи», голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та активістки організації.

Продовжувати читання Яворинки вшанували дивізійників, які загинули в «Бродівському котлі»

У християнському таборі за сприяння Ірини Сех та Олега Панькевича відбулося «Караоке на селі»

 

23 липня 2017 року в дитячий християнський табір «Усмішка Ісуса», що в селі Королівка Бродівського району, завітала програма «Караоке на селі» телеканалу «Перший Західний». Захід відбувся за сприяння голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олега Панькевича та голови Об’єднання українок «Яворина» Ірини Сех. У ньому також взяла участь депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Ольга Шайдулліна, активістки «Яворини».

Продовжувати читання У християнському таборі за сприяння Ірини Сех та Олега Панькевича відбулося «Караоке на селі»

«Яворина» привезла подарунки для школярів Мар’їнки та Красногорівки

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех разом з активісткою об’єднання Наталією Сервило та іншими волонтерами здійснила чергову поїздку на схід, до Мар’їнки та Красногорівки, через які пролягає лінія фронту. Яворинки зустрілися з тамтешніми школярами та вчителями, а також відвідали шпиталь в Покровську.

Продовжувати читання «Яворина» привезла подарунки для школярів Мар’їнки та Красногорівки