Київські яворинки щоденно працюють для перемоги!

“ТЕРМІНОВО зроблено та передано для виконання бойових задач на сході країни бійцям Добровольчого батальйону «Свобода», які нагально потребують: 2 маскувальні сітки, мішки будівельні та великі сміттєві мішки, 13 штук штикових лопат. А також смаколи від жителів. Дякуємо всім, хто допомогає!”-“Яворина” м.Києва.

“Яворина”передала продукти воїнам

“Передали продукти нашим воїнам. Дякуємо за допомогу колективу Пониковицької школи, волонтерам громадської організації “Слава” з Радивилова та волонтерам села Попівці. Також подяка нашим благодійникам з Чехії.Разом переможемо!”-повідомляє у своєму Facebook Ірина Сех.

Допомогли спорядити на передову захисників

Допомогли спорядити на передову наших захисників. Бронежилети, каска, розгрузка, тактичні військові аптечки, військовий одяг передали воїнам. Нехай Господь оберігає.Чекаємо з перемогою!

Дякуємо всім, хто підтримує українське військо. Дякуємо нашим благодійникам!

“Яворина” передала гостинці на фронт

“Щиро дякуємо нашим надійним помічникам, волонтерам – відділу освіти та гуманітарної політики Підкамінської громади, вчителям, батькам та школярам за чудові паски та малюнки для наших захисників.

Усе передали на фронт. Сподіваємося, ці подарунки зігріють серця нашим воїнам.”-Ірина Сех.

“Яворина” відвідала Підкамінський соціальний центр

“Сьогодні відвідали Підкамінський соціальний центр.Отець Степан Пиріг освятив паски. А ми передали подарунки.Зокрема,дуже потрібний інвалідний візок.Спокійних та переможних Свят!”-Ірина Сех.

Конотопська “Яворина” відвідала лікарні та інтернат

“Напередодні Великодня команда “Яворини” передала гостинці для лікарень міста та в інтернат для дівчат.

Підтримуємо і будемо підтримувати надалі рідне місто та мешканців. Ми не втомилися допомагати землякам, активно працюємо далі. Наша сила в єдності!”-Конотопська “Яворина”.

“Яворина” Хмельниччини відправила гостинці воїнам

“Дуже щасливі, що напередодні Великодня дружно, разом підготували, спакували, завантажили гостинці для наших Героїв, захисників України в зону бойових дій, де вирішується доля України, де тривають кровопролитні бої. Смачного нашим воїнам!”- повідомляє у своєму Facebook Тетяна Бондарчук.