Ірина Сех: Влада залишила зв’язкову УПА Ольгу Ільків без житла

 Сьогодні вже остаточно відомо, що зв’язкова Романа Шухевича Ольга Ільків не отримає обіцяної квартири. Про це 30 грудня 2016 року заявила голова Всеукраїнського об’єднання українок “Яворина” Ірина Сех. 

Продовжувати читання Ірина Сех: Влада залишила зв’язкову УПА Ольгу Ільків без житла

Ірина Сех: Зв’язкова УПА Ольга Ільків може не отримати житла цього року

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех закликала міського голову Львова  Андрія Садового, голів Львівської облдержадміністрації Олега Синютку та облради Олександра Ганущина завершити справу із придбанням житла для зв’язкової Романа Шухевича, багатолітнього політв’язня Ольги Ільків ще цього року. За словами Ірини Сех, через бездіяльність влади кошти на придбання помешкання можуть не освоїти, й вони повернуться до бюджету. 

Продовжувати читання Ірина Сех: Зв’язкова УПА Ольга Ільків може не отримати житла цього року

Ірина Сех: Зв’язкова УПА Ольга Ільків може не отримати житла цього року

Зустріч-з-Ольгою-Ільків-у-Червонограді1

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех закликала міського голову Львова Андрія Садового, голів Львівської облдержадміністрації Олега Синютку та облради Олександра Ганущина завершити справу із придбанням житла для зв’язкової Романа Шухевича, багатолітнього політв’язня Ольги Ільків ще цього року. За словами Ірини Сех, через бездіяльність влади кошти на придбання помешкання можуть не освоїти, й вони повернуться до бюджету.

Продовжувати читання Ірина Сех: Зв’язкова УПА Ольга Ільків може не отримати житла цього року

Хмельницький обласний підрозділ ГО “Об’єднання українок “Яворина” поїздка на схід

This slideshow requires JavaScript.

Яворинки Дунаєвеччини підтримують воїнів-захисників

13 грудня 2016 року відбулися перші збори підрозділу Всеукраїнського об’єднання українок “Яворина” в м.Дунаївці Хмельницької області. На цьому заході були присутні жінки-волонтери, матері-вихователі будинків сімейного типу, парафіянки різних церков району. Організатором заходу виступила очільниця “Яворини” Дунаєвеччини Світлана Ясінська. Першим рішенням осередку стала підготовка волонтерської допомоги – продуктів харчування –  на схід для наших захисників.

Продовжувати читання Яворинки Дунаєвеччини підтримують воїнів-захисників

Червоноградська «Яворина» відвідала мешканців Угнівського госпісу

До Дня Святого Миколая активістки Червоноградського осередку Об’єднання українок «Яворина» відвідали стареньких мешканців госпісного відділення, що в місті Угнів на Львівщині. Вони привезли для пацієнтів закладу солодкі подарунки, а також засоби особистої гігієни.

Продовжувати читання Червоноградська «Яворина» відвідала мешканців Угнівського госпісу

Буська «Яворина» влаштувала для дітей учасників війни свято до дня Миколая

Буська районна організація Об’єднання українок «Яворина» під керівництвом Наталії Сервило організувала свято до дня Миколая для дітей воїнів, які захищали державу в російсько-українській війні. На святковий захід, який відбувся в актовій залі Буської музичної школи, запросили сім’ї захисників із міст і сіл Буського району.

Продовжувати читання Буська «Яворина» влаштувала для дітей учасників війни свято до дня Миколая