Бродівська «Яворина» оголошує акцію «Замаскуй армію»

Бродівський осередок Об’єднання українок «Яворина» оголошує акцію «Замаскуй армію». Яворинки закликають усіх долучитися до виготовлення маскувальних сіток та збору тканини на такі сітки.

Продовжувати читання Бродівська «Яворина» оголошує акцію «Замаскуй армію»

Дворічному Тарасикові терміново потрібні кошти на пересадку нирок

Дворічному Тарасикові Микитюку із села Шнирева на Бродівщині Львівської області необхідна термінова складна операція на сечовому міхурі та операція із пересадки нирок.

Продовжувати читання Дворічному Тарасикові терміново потрібні кошти на пересадку нирок

Сюжет телеканалу НТА про Всеукраїнську конференцію “Екозагрози. Як попередити та протистояти”, яка відбулася у Львові з ініціативи “Яворини”.

На Бродівщині з ініціативи “Яворини” відбулися заходи в рамках акції «Пам’ятаймо героїв!»

 

10 липня 2016 року у селах Салашка та Гаї Бродівського району на Львівщині відбулося вшанування полеглих за волю України в рамках акції «Пам’ятаймо героїв!». Цю акцію започаткували на Бродівщині осередки ВО «Свобода» та Об’єднання українок «Яворина» до 25-ої річниці Незалежності України. У заходах взяли участь голова ГО ВОУ «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання На Бродівщині з ініціативи “Яворини” відбулися заходи в рамках акції «Пам’ятаймо героїв!»

У Львові відбулась всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити і протистояти»

Сьогодні, 8 липня, у Львові відбулась всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити і протистояти». Одним із співорганізатором заходу виступило об’єднання українок «Яворина». Голова цієї організації Ірина Сех в коментарі Гал-інфо розповіла, що основною метою зібрання стало якнайширше обговорення екологічних загроз та протидія їм, а також обмін досвідом.

Продовжувати читання У Львові відбулась всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити і протистояти»

Учасники конференції, організованої “Явориною”, вирішили заснувати екологічну громадську організацію

8 липня 2016 року у Львові відбулася Всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити та протистояти», яку організувало Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» за участі ГО «Громада та ініціатива», МБО «Екологія. Право. Людина», ГО «Бюро екологічних розслідувань» та інших організацій.

Продовжувати читання Учасники конференції, організованої “Явориною”, вирішили заснувати екологічну громадську організацію

Всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити та протистояти»

У п’ятницю, 8 липня 2016 року, у Львові відбудеться Всеукраїнська конференція на тему «Екозагрози. Як попередити та протистояти». Організатор: ГО Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина». За участі: ГО «Громада та ініціатива», МБО «Екологія. Право. Людина», ГО «Бюро екологічних розслідувань».  Продовжувати читання Всеукраїнська конференція «Екозагрози. Як попередити та протистояти»

«Яворина» взяла участь в урочистостях з нагоди 365-річчя битви під Берестечком

3 липня 2016 року голова Всеукраїнського обєднання українок «Яворина» Ірина Сех та активістки організації із кількох областей України взяли участь в урочистостях з нагоди 365-ої річниці битви під Берестечком на Рівненщині. Вони побували на богослужінні за загиблими козаками та селянами, яке відправив Патріарх Філарет та вклонилися полеглим на Козацьких могилах.

Продовжувати читання «Яворина» взяла участь в урочистостях з нагоди 365-річчя битви під Берестечком