«Яворина» та УПА «Воля» (Іспанія) уклали меморандум про співпрацю

29 серпня 2017 року голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Української патріотичної асоціація «Воля» (Іспанія) Іван Вовк підписали меморандум про співпрацю. Цим документом лідери громадських організацій засвідчили наміри щодо спільної діяльності задля перемоги України над ворогом, миру та розбудови Української держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу.

Продовжувати читання «Яворина» та УПА «Воля» (Іспанія) уклали меморандум про співпрацю

Ірина Сех: Щастя кожній родині та нашій Незалежній Україні!

Дорогі брати і сестри!

Щиро вітаю Вас із Днем Незалежності України!

Це свято ми зустрічаємо передусім із думками про тих, хто пожертвував своєю молодістю, особистим щастям, навіть життям заради здобуття Незалежності.

Продовжувати читання Ірина Сех: Щастя кожній родині та нашій Незалежній Україні!

Переможниця конкурсу «Караоке на селі» подарувала свій приз дитячому будинку

Переможниця пісенного конкурсу «Караоке на селі», який відбувся в християнському таборі в селі Королівка на Бродівщині, Марія-Ярина Олійник подарувала свій приз – акустичну систему – дитячому будинку сімейного типу Покрови Матері Божої. 10 серпня Марія-Ярина разом з мамою, зі священиком отцем Русланом Жигілем та аніматорами табору завітали до дитячого будинку в Золочеві.

Продовжувати читання Переможниця конкурсу «Караоке на селі» подарувала свій приз дитячому будинку

У Нем’ячі за підтримки «Яворини» відбувся християнський табір «Усмішка Ісуса»

У с. Нем’яч Бродівського району на Львівщині парох храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Зеновій Яремко та катехит Ольга Гук організували християнський табір для дітей « Усмішка Ісуса». До організації долучилися активістки Об’єднання українок “Яворина».

Продовжувати читання У Нем’ячі за підтримки «Яворини» відбувся християнський табір «Усмішка Ісуса»

Яворинки вшанували пам’ять Маркіяна Шашкевича на Золочівщині

6 серпня 2017 року свободівці та яворинки Львівщини взяли участь у духовно-мистецьких заходах з нагоди 206-річчя Будителя української нації Маркіяна Шашкевича, які відбулися у Підлиссі на Білій горі в Золочівському районі. На зібранні, зокрема, виступили заступник Голови ВО «Свобода», голова фракції націоналістів у Львівській обласній раді Олег Панькевич та голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання Яворинки вшанували пам’ять Маркіяна Шашкевича на Золочівщині