На Хмельниччині «Яворина» збирає допомогу для інтернату в Луганській області

У м. Старокостянтинові Хмельницької області Об’єднання українок “Яворина” в рамках  безстрокової  благодійної акції “Чужих дітей не буває”  готує чергову передачу на схід України – в Кремінську обласну спеціалізовану школу-інтернат Луганської області, де навчаються діти із ДЦП, фізичними та розумовими вадами.

Продовжувати читання На Хмельниччині «Яворина» збирає допомогу для інтернату в Луганській області

Жовківські яворинки нагородили переможців конкурсу «У мові – доля українського народу»

До Міжнародного дня рідної мови Жовківська організація Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» та відділ освіти Жовківської РДА провели конкурс учнівських творчих робіт під назвою «У мові – доля українського народу». 24 лютого 2016 року відбулося нагородження переможців конкурсу в номінаціях «Найкращий авторський вірш» і «Найкращий твір».

Продовжувати читання Жовківські яворинки нагородили переможців конкурсу «У мові – доля українського народу»

Ірина Сех відвідала геріатричне відділення в Підкамінській лікарні

Голова Об’єднання українок Ірина Сех побувала в Підкамінській лікарні Бродівського району на Львівщині. Разом із селищним головою Богданом Бутинським та яворинкою Наталією Сервило вони поспілкувалися із керівництвом лікарні та зі старенькими пацієнтами геріатричного відділення.

Продовжувати читання Ірина Сех відвідала геріатричне відділення в Підкамінській лікарні

Ірина Сех передала допомогу для дитячого та урологічного відділень Бродівської лікарні

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех передала медичні засоби для дитячого та урологічного відділень Бродівської центральної районної лікарні на Львівщині. Ця допомога стала можлива завдяки українській волонтерці, яка зараз працює в Італії, землячці Галині Онищук.

Продовжувати читання Ірина Сех передала допомогу для дитячого та урологічного відділень Бродівської лікарні

Ірина Сех передала бійцям «Карпатської Січі» тепловізор, придбаний за підтримки іспанських волонтерів

16 лютого голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех передала військовослужбовцю окремої штурмової роти “Карпатська Січ” 93-ої бригади ЗС України Андрієві Чаду тепловізор, придбаний за підтримки іспанських волонтерів.

Продовжувати читання Ірина Сех передала бійцям «Карпатської Січі» тепловізор, придбаний за підтримки іспанських волонтерів

Яворинки провідали пораненого на війні Назара Романишина й передали йому кошти на лікування

16 лютого голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех разом із буськими яворинками Наталією Сервило та Іриною Котельницькою відвідали у Винниківському госпіталі пораненого на війні Назара Романишина. Яворинки передали йому на лікування 700 гривень, вторгованих під час благодійного Свята вареника в Олеську Буського району.

Продовжувати читання Яворинки провідали пораненого на війні Назара Романишина й передали йому кошти на лікування

В Олеську яворинки та ліцеїстки продавали вареники, щоб підтримати пораненого на війні земляка

15 лютого в Олеську Буського району на Львівщині відбулося благодійне Свято вареника, організоване Всеукраїнським об’єднанням українок «Яворина» та Олеським професійним ліцеєм з метою підтримки пораненого на війні земляка. У заході взяли участь голова «Яворини» Ірина Сех,  керівник Буського осередку об’єднання Наталія Сервило та директор ліцею Мирослава Сосновська.

Продовжувати читання В Олеську яворинки та ліцеїстки продавали вареники, щоб підтримати пораненого на війні земляка

Яворинки запрошують на благодійне Свято вареника в Олеську

Всеукраїнське обєднання українок «Яворина» та Олеський професійний ліцей запрошують на благодійне Свято вареника. Мета організаторів – зібрати кошти на підтримку пораненого краянина – захисника Вітчизни.

Продовжувати читання Яворинки запрошують на благодійне Свято вареника в Олеську

Ірина Сех відвідала маму загиблого добровольця Олександра Чирцова

 

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та яворинка Наталія Сервило відвідали маму загиблого на сході добровольця «Карпатської Січі» Олександра Чирцова пані Валентину, яка зараз з онуком лікується в Трускавці на Львівщині.  

Продовжувати читання Ірина Сех відвідала маму загиблого добровольця Олександра Чирцова