Київська «Яворина» мобілізує жіноцтво на плетення маскувальних сіток для фронту

Ганна Богданець та Любов Черкашина – обидві родом із Рівненщини. Люди різної долі, різних уподобань. Ганна Богданець до виходу на заслужений відпочинок працювала кухарем, Любов Черкашина – за професією інженер, раніше мешкала в Харкові й працювала у науково-дослідному інституті «Важпромелектропроект». Проте нині їх об`єднує одне спільне – обоє активні членкині організації  українок «Яворина», громадські активістки, справжні патріотки України, учасниці Революції Гідності.  Продовжувати читання Київська «Яворина» мобілізує жіноцтво на плетення маскувальних сіток для фронту

Яворинки провели благодійну акцію, щоб зібрати кошти на лікування маленької жительки Красного

У селищі Красному Буського району на Львівщині відбулася благодійна акція з метою збору коштів на лікування маленької краснянки Олесі Мазур. Захід організували Буський осередок Об’єднання українок «Яворина» та Красненська селищна рада. У ньому взяла участь голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання Яворинки провели благодійну акцію, щоб зібрати кошти на лікування маленької жительки Красного

«Яворина» вшанувала пам’ять головнокомандувача УПА Василя Кука

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Буського осередку об’єднання Наталія Сервило взяли участь у заходах із вшанування останнього головнокомандувача УПА Василя Кука, а також усіх українців, які віддали своє життя в боротьбі за Українську державу. Ці заходи з ініціативи селищного голови Красного Миколи Чучмана традиційно відбуваються в день іменин командувача УПА біля його могили в Красному Буського району на Львівщині.

Продовжувати читання «Яворина» вшанувала пам’ять головнокомандувача УПА Василя Кука

У Херсоні заснували осередок «Яворини»

Напередодні Різдва відбулися установчі збори Херсонської міської організації Об’єднання українок “Яворина”. Головою організації обрали Людмилу Тананайко, секретарем – Юлію Брагу.

Продовжувати читання У Херсоні заснували осередок «Яворини»

За підтримки ГО”Яворина” та БРО ВО “СВОБОДА” відбувається шостий Міжобласний турнір з міні-футболу серед дітей ДЮСШ, присвячений пам’яті Героя України Степана Бандери.