Львівська облрада підтримала ініціативу «Яворини» щодо забезпечення житлом дітей-сиріт

10 жовтня 2017 року на сесії Львівської облради депутати підтримали звернення до  Кабміну про ухвалення Державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Проект програми розробило Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» та внесла до ради фракція ВО «Свобода».

Продовжувати читання Львівська облрада підтримала ініціативу «Яворини» щодо забезпечення житлом дітей-сиріт

У Старому Самборі нагородили учасників конкурсу «Мама Героя»

У м. Старому Самборі на Львівщині відбулося нагородження учасників Всеукраїнського конкурсу творів серед старшокласників “Мама Героя”, який організували Об’єднання українок “Яворина” за підтримки ВО “Свобода”. У заході взяла участь голова «Яворини» Ірина Сех та учасник російсько-української війни, депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Ковалів.

Продовжувати читання У Старому Самборі нагородили учасників конкурсу «Мама Героя»

Ірина Сех: Сподіваюся, львівські депутати підтримають придбання квартири Ользі Ільків

Львівська міська рада нарешті уклала договір про придбання квартири для зв’язкової Романа Шухевича Ольги Ільків. Про це свідчить інформація на сайті публічних закупівель prozorro.gov.ua. За словами голови Об’єднання українок «Яворина» Ірини Сех, уже можна говорити про завершення тривалої епопеї з придбанням помешкання для легендарної Ольги Ільків – справа тільки за депутатами Львівської міськради.

Продовжувати читання Ірина Сех: Сподіваюся, львівські депутати підтримають придбання квартири Ользі Ільків