ГО “Яворина” в Кропивницькому долучилася до організації святкового дійства у День Незалежності

Буські яворинки придбали шкільне приладдя для дітей учасників війни

В Олеську на Львівщині активістки Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» провели благодійний ярмарок на підтримку дітей учасників російсько-української війни. За вторговані гроші яворинки придбали шкільні наплічники та навчальне приладдя для діток учасників війни, які цього річ йдуть в перший клас.

Продовжувати читання Буські яворинки придбали шкільне приладдя для дітей учасників війни

“ЯВОРИНА” ВІТАЄ УКРАЇНЦІВ ІЗ 25-РІЧЧЯМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Дорогі брати і сестри українці!
Із Божою поміччю ми подолали шлях до 25-річчя нашої Незалежності. Хоч які труднощі були і є на цьому шляху, все ж ніхто не забере в нас омріяного та здобутого багатьма поколіннями: Свободи, Соборності, Незалежності держави.

Продовжувати читання “ЯВОРИНА” ВІТАЄ УКРАЇНЦІВ ІЗ 25-РІЧЧЯМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

В Олеську яворинки провели благодійний ярмарок на підтримку дітей учасників війни

21 серпня в Олеську Буського району на Львівщині активістки Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» провели благодійний ярмарок на підтримку дітей учасників російсько-української війни. Захід відбувся в рамках фестивалю «Надбужанські медобори», який проходив на подвір’ї Олеського замку. В ярмарку взяла участь голова «Яворини» Ірина Сех, голова Буського осередку організації Наталія Сервило та інші активістки.

Продовжувати читання В Олеську яворинки провели благодійний ярмарок на підтримку дітей учасників війни

На свято Спаса в Бродах на Львівщині яворинки провели благодійний ярмарок на підтримку родин учасників російсько-української війни.

Яворинки привезли гуманітарну допомогу для Золочівського центру реабілітації дітей-інвалідів

17 серпня «Яворина» відвідала Золочівський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех разом з активістками Наталією Сервило та Наталією Козак доставили гуманітарний вантаж: візки-ходунки, візки-стійки, комп’ютерні крісла для дітей-інвалідів, візок дитячий інвалідний, велосипед інвалідний, засоби особистої гігієни. На зустрічі була присутня також депутат Львівської обласної ради Мирослава Бабінська. 

Продовжувати читання Яворинки привезли гуманітарну допомогу для Золочівського центру реабілітації дітей-інвалідів