Тетяна Бондарчук вручила Старокостянтинівському шпиталю тренажери для реабілітації воїнів

Голова Хмельницької обласної організації Об’єднання українок «Яворина» Тетяна Бондарчук вручила Старокостянтинівському військовому шпиталю чотири тренажери для реабілітації воїнів. Тренажери придбали доброчинці із м. Денвера (США) Ірина та Анатолій Демченки, а транспортування взяв на себе волонтер Олексій Цистан із Києва, допомагала також Ксенія Шинкарук.

Продовжувати читання Тетяна Бондарчук вручила Старокостянтинівському шпиталю тренажери для реабілітації воїнів

У Жовкві яворинки вшанували пам’ять Романа Шухевича

11 березня у Жовкві на Львівщині вшанували пам’ять легендарного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича.  До організації заходу долучилися Жовківський осередок Об’єднання українок «Яворина», районна організація ВО «Свобода», Жовківський відділ освіти, колектив школи №3 та Центр дитячої та юнацької творчості.

Продовжувати читання У Жовкві яворинки вшанували пам’ять Романа Шухевича

«Яворина» взяла участь в акції на підтримку Надії Савченко у Львові

 

Активістки Об’єднання українок «Яворина» взяли участь в мітингу та ході на підтримку бранки Кремля української льотчиці Надії Савченко, які відбулися 9 березня 2016 року у Львові. Зокрема, в акції взяла участь голова об’єднання Ірина Сех.

Продовжувати читання «Яворина» взяла участь в акції на підтримку Надії Савченко у Львові

У Красному за участі яворинок відбулося вшанування Романа Шухевича

6 березня 2016 року в актовій залі Красненської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Буського району на Львівщині відбувся захід із вшанування пам’яті головнокомандувача УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича (генерала «Тараса Чупринки»). Організували захід Красненська селищна рада та Буська районна організація Об’єднання українок «Яворина».

Продовжувати читання У Красному за участі яворинок відбулося вшанування Романа Шухевича

«Яворина» організувала зустріч зі зв’язковою Шухевича Ольгою Ільків в Івано-Франківську

 

В Івано-Франківську відбулася зустріч із багаторічним політв’язнем совєцьких тюрем, зв’язковою головнокомандувача УПА Романа Шухевича Ольгою Ільків. Захід “Зі щитом або на щиті” організувало Об’єднання українок “Яворина” за сприяння голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Василя Поповича та міського голови Івано-Франківська свободівця Руслана Марцінківа.

Продовжувати читання «Яворина» організувала зустріч зі зв’язковою Шухевича Ольгою Ільків в Івано-Франківську

У Кіровограді яворинки організували захід пам’яті Шухевича

6 березня 2016 року в приміщенні Кіровоградської обласної дитячої бібліотеки імені Т. Шевченка відбувся показ фільму Олеся Янчука «Нескорений», приурочений до дня загибелі головнокомандувача УПА Романа Шухевича. Захід був організований і проведений за ініціативи ГО «Об’єднання українок «Яворина Кіровоградщини». До участі були запрошені ветеран УПА Семен Сорока та заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура. Також були присутні мешканці однієї з вулиць Кіровограда, яку, за ініціативою депутата Кіровоградської міської ради, свободівця Сергія Капітонова перейменували на честь Романа Шухевича.

Продовжувати читання У Кіровограді яворинки організували захід пам’яті Шухевича

Яворинки відвідали будинок для людей похилого віку в Заболотцях

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех відвідала будинок для людей похилого віку в Заболотцях Бродівського району на Львівщині. Разом із яворинками Ольгою Шайдулліною та Наталією Сервило вони поспілкувалися з персоналом закладу та його мешканцями й передали засоби особистої гігієни для прикутих до ліжка стареньких.

Продовжувати читання Яворинки відвідали будинок для людей похилого віку в Заболотцях