У Борщівському районі на Тернопільщині створено осередок «Яворини»

22 травня у Борщеві на Тернопільщині відбулися установчі збори місцевого осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина». У зборах взяла участь голова об’єднання Ірина Сех.

Продовжувати читання У Борщівському районі на Тернопільщині створено осередок «Яворини»

23 травня – День Героїв

У травні українці відзначають День Героїв – саме цієї пори в різні роки пішли з життя легендарні сини свого народу, зокрема Євген Коновалець, Микола Міхновський, Симон Петлюра.

Продовжувати читання 23 травня – День Героїв

Ольга Ільків та Ірина Сех взяли участь в урочистій академії до Дня героїв у Борщеві

22 травня у місті Борщеві на Тернопільщині в межах проекту «Наші незабутні герої» відбулася урочиста академія під назвою «Легенда Марти Пашківської». У заході, організованому місцевою «Просвітою» (керівник – Петро Довгошия), взяли участь зв’язкова Романа Шухевича Ольга Ільків та голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех.

Продовжувати читання Ольга Ільків та Ірина Сех взяли участь в урочистій академії до Дня героїв у Борщеві

Ірина СЕХ: Війна потребує міцних жіночих рук

Рік тому в Музеї визвольних змагань у Львові відбулися установчі збори Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина». На зібрання з’їхалися жінки з усієї України – від Закарпаття до Криму. Були ті, котрі щойно повернулися з передової, були вдови загиблих героїв, волонтерки… Зібрало їх бажання об’єднати зусилля, щоб діяти задля швидшої перемоги над ворогом, задля розвитку держави та її оновлення. Головою «Яворини» обрали члена Політ­ради ВО «Свобода», народного депутата VII скликання Ірину Сех. Сьогодні ми розмовляємо з нею про те, як минув цей рік, куди спрямовує свої зусилля «Яворина», як розвивається організація.  Продовжувати читання Ірина СЕХ: Війна потребує міцних жіночих рук

”ЯВОРИНІ” ВИПОВНЮЄТЬСЯ РІК! ВІТАЄМО!

Рік тому, 10 травня 2015 року, в приміщенні Музею визвольної боротьби України у Львові відбулися установчі збори громадської організації «Об’єднання українок «Яворина». Об’єднання задекларувало свою мету: активно долучитися до боротьби та перемоги українців над окупантом та діяти в різних сферах суспільного життя задля розбудови та зміцнення Української держави.

Продовжувати читання ”ЯВОРИНІ” ВИПОВНЮЄТЬСЯ РІК! ВІТАЄМО!

Ірина Сех привітала учасників Всеукраїнського юнацького турніру з кіокушин-кан карате

7 травня у м. Бродах на Львівщині відбувся Всеукраїнський турнір з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків, юніорів та дівчат, присвячений пам’яті героїв АТО. Змагання, в яких взяло участь близько 200 юних спортсменів із п’ятьох областей України, відбулися за підтримки Об’єднання українок «Яворина».

Продовжувати читання Ірина Сех привітала учасників Всеукраїнського юнацького турніру з кіокушин-кан карате

Щирі вітання з Днем матері!

День матері – це не просто свято. Це нагода сказати мамі про те, що ми знаємо, скільки здоров’я, сили, терпіння потребує материнство, висловити свою любов і вдячність за те, що Ви в нас є.

Продовжувати читання Щирі вітання з Днем матері!

Ірина Сех відвідала родину учасника війни Івана Шкробута

Голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех відвідала сім’ю учасника війни на сході Івана Шкробута, яка живе в селі Волиця Буського району на Львівщині. Разом із головою Буського осередку «Яворини» Наталією Сервило вони передали родині 1000 гривень із коштів, вторгованих яворинками на перед передвеликодньому благодійному ярмарку.

Продовжувати читання Ірина Сех відвідала родину учасника війни Івана Шкробута