Кам’янська “Яворина” продовжує плести маскувальні сітки!

Олена Залевська: Якісне маскування для наших захисників на вагу золота. Воякам потрібна наша підтримка і допомога. І ми можемо їм це надати, це в наших силах! Потребуємо працьовитих рук!

«Яворина» відправила гуманітарний вантаж на Харківщину.

«Яворина» відправила гуманітарний вантаж на Харківщину, в Покотилівський Свято-Покровський монастир отців-василіан, який опікується людьми, що найбільше постраждали від війни. Наша передача з дитячим харчуванням, гігієнічними засобами, одягом уже прибула за призначенням. Дякуємо нашим друзям із Чехії – греко-католицькій громаді м. Ліберець на чолі з настоятелем о. Іваном Семотюком, а також Міжнародному благодійному фонду “Країна Милосердя” та його директорці Ларисі Іванюті, Благодійній Асоціації “Нові межі” під керівництвом Юлії Динниченко та Олені Шевченко та італійській громаді!

Дякуємо, що не втомлюєтеся підтримувати українців, які найбільше страждають від загарбника.

“Яворина”щодня приймає вимушених переселенців

Ірина Сех: Щодня до волонтерського штабу «Яворини» приходять люди, яких війна змусила полишити рідні домівки, роботу, звичне оточення, дорогі серцю речі. Хочемо, щоб вони не почувалися зайвими і покинутими. Допомагаємо, чим можемо. Дякуємо нашим благодійникам, які не втомлюються підтримувати українців, які найбільше страждають від загарбника.

“Яворина”відправила подарунки захисникам.

Наші захисники на передовій, поблизу Краматорська, отримали від «Яворини» подарунки. Хлопці дякують нам, кажуть, що стільки смачного їм передали!Нехай береже вас Господь, дорогі воїни!Дякуємо всім, хто допомагає нам і підтримує українське військо!

День вишиванки на Сицилії

Отакими фото в День вишиванки поділилися українки та їх діти з територій, охоплених війною, яких прихистили в себе гостинні італійці. Нагадаємо, що «Яворині» завдяки Міжнародному благодійному фонду “Країна Милосердя” та його директорці Ларисі Іванюті, а також Благодійній Асоціації “Нові межі” під керівництвом Юлії Динниченко та зусиллям Олени Шевченко вдалося відправити 61 особу до Італії.

“Яворина” продовжує допомагати вимушеним переселенцям.

Ірина Сех: Не буде прощення росіянам, які змусили тікати від війни тисячі українців! А наша справа – підтримати братів і сестер, які стали вимушеними переселенцями, розділити їхній біль, поділитися своїм теплом.

«Яворина» допомагає! І ми дякуємо всім благодійникам, які нас підтримують і піклуються про людей, чиє життя обпалене війною.