Кам’янська “Яворина”продовжує працювати!

Олена Залевська: Сьогодні, в День Державного Прапора України, яворинки сплели дві маскувальні сітки 6,5х4 метри та 3,5х5 метрів.А велику маскувальну сітку 6х8 метрів віддали для передачі моєму побратимові – танкісту. Разом із сіткою до вояків поїде чугайстрик – індивідуальний маскувальний костюм, п’ять футболок- хакі, засоби гігієни, мазі та присипки для ніг тощо.

“Яворина” Хмельниччини сплела ще одну маскувальну сітку!

“Сьогодні завершили роботу над ще однією великою маскувальною сіточкою, оберегом для наших Героїв. Кожній маскувальній сітці ми радіємо так , як народженню нашої спільної дитини, в яку вкладаємо душу й серце, неймовірну кількість любові, доброти, надії на Перемогу, молитв за те, щоб наші захисники всі повернулися до своїх родин живими, здоровими , неушкодженими.

Завтра наша сіточка поїде на нульові бойові позиції. Нехай вона береже життя наших Воїнів! А ми працюємо далі. Дуже хочемо Перемоги!”-повідомляє у своєму Facebook Тетяна Бондарчук.

Тетяна Бондарчук: Сьогодні завершили роботу над ще однією великою маскувальною сіточкою, оберегом для наших Героїв.

“Яворина”Хмельниччини передала маскувальну сітку бійцям.

Тетяна Бондарчук: Маскувальна сіточка, сплетена нами, нехай буде бійцям справжнім оберегом! Героям Слава і наша постійна підтримка!

Кам’янська “Яворина”:Ми працюємо!

Кам’янська “Яворина”: Сто сімдесят днів життя і боротьби в умовах повномасштабного вторгнення російських нелюдів.Ми працюємо!

Яворинки Хмельниччини працюють задля Перемоги!

Яворинки Хмельниччини: Наші працьовиті посестри невтомно маринують, консервують, солять, квасять овочі, роблять смачні салати, варять варення, щоб порадувати наших Героїв на передовій.

Батальйон «Свобода» вдячний ВО українок «Яворина» та пошивочному цеху Ірини Горбунової за підсумки.