Ірина Сех: Упровадження на Львівщині нашої програми соцвиплат дітям загиблих воїнів – перша ластівка

Підтримка Львівською обласною радою ініційованої Об’єднанням українок «Яворина» Програми соціальних виплат дітям загиблих воїнів – це лише перша ластівка. Таку ініціативу необхідно впровадити в усіх областях України. Про це 16 вересня 2015 року заявила голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех, коментуючи ухвалення на сесії Львівської обласної ради Програми соціальних виплат дітям військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО.

Продовжувати читання Ірина Сех: Упровадження на Львівщині нашої програми соцвиплат дітям загиблих воїнів – перша ластівка

З ініціативи Ірини Сех Львівська обласна рада ухвалила програму підтримки дітей, чиї батьки загинули на війні

15 вересня 2015 року на сесії Львівської обласної ради депутати з ініціативи голови фракції ВО «Свобода» Йосифа Ситника ухвалили Програму соціальних виплат дітям військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО. Автором цієї програми є голова Об’єднання українок «Яворина», член Політради ВО «Свобода» Ірина Сех, яка ініціює запровадження таких соціальних виплат в усіх областях України.

Продовжувати читання З ініціативи Ірини Сех Львівська обласна рада ухвалила програму підтримки дітей, чиї батьки загинули на війні

«Яворина» Кіровоградщини оголосила конкурс патріотичних творів у Новоархангельському районі

10 вересня 2015 року громадська організація Об’єднання українок «Яворина» Кіровоградщини спільно з Новоархангельською районною бібліотекою та за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА оголосили конкурс на найкращий героїко-патріотичний твір серед учнівської молоді району. Конкурс буде проходити в два етапи і триватиме до 14 жовтня 2015 року. Приурочити конкурс організатори вирішили до Дня захисника України, який віднедавна відзначається на Покрови.

Продовжувати читання «Яворина» Кіровоградщини оголосила конкурс патріотичних творів у Новоархангельському районі

Вітаю українців із Днем знань!

Дорогі школярі, вчителі та батьки!

         У складний час ми розпочинаємо новий навчальний рік. Кожен переймається справами на фронті, майбутнім нашої держави. Кожен молиться, щоб швидше ми здобули перемогу, настав мир, і воїни повернулися живими й здоровими.

Продовжувати читання Вітаю українців із Днем знань!