Ірина Сех привітала малечу в Конюшкові з Днем Святого Миколая

Голова Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех на запрошення батьків побувала на святкуванні Дня Св. Миколая в Конюшківській загальноосвітній школі Бродівського району на Львівщині. Учні початкових класів разом з вчителями підготували чудові програму з нагоди улюбленого свята малечі.

Продовжувати читання Ірина Сех привітала малечу в Конюшкові з Днем Святого Миколая

Черкаська “Яворина” влаштувала свято для дітей з інвалідністю до Дня Святого Миколая

Іспанський, польський танці, український гопак, твори про безперервний рух і заспокійливі елегійні композиції. Так учні-скрипалі Черкаської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка привітали сьогодні підопічних дітей з інвалідністю Територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси . Концерт ініціював Черкаський осередок Всеукраїнського об’єднання українок “Яворина” до Дня Святого Миколая.

Продовжувати читання Черкаська “Яворина” влаштувала свято для дітей з інвалідністю до Дня Святого Миколая

«Яворинки» Хмельниччини доправили чергову допомогу на передову

12 грудня 2018 року волонтери із Хмельницького обласного підрозділу об’єднання українок «Яворина» побували з черговою благодійною місією на передовій московсько-української війни. Щонайменше раз на два-три місяці яворинки збирають допомогу та передають воїнам та вихованцям дитячих будинків у зоні бойових дій. Цього разу вони відвідали десять військових підрозділів і Новожеланівську спецшколу-інтернат.

Продовжувати читання «Яворинки» Хмельниччини доправили чергову допомогу на передову