“Яворина”дякує усім благодійникам за допомогу!

Наші відважні воїни із підрозділу «Чорнобаївська Феміда», які виконують місію на Півдні України, отримали від нас допомогу та дякують «Яворині» та всім причетним.

Кажуть, що все дуже потрібне й допоможе їм бити ворога. Це зокрема, продукти тривалого зберігання, консерви, мінеральна вода, сигарети, сітки маскувальні, засоби гігієни (бритви, миючі засоби, антисептики та ін.), літня військова форма, каски, білизна, дощовики, спальники, спецкостюми для пожежників, ліхтарики, батарейки, свічки, медикаменти. Водночас ми хочемо висловити вдячність усім благодійникам, хто допоміг нам організувати цю допомогу.

Водночас ми хочемо висловити вдячність усім благодійникам, хто допоміг нам організувати цю допомогу, зокрема: греко-католицькій громаді міста Ліберець в Чехії (настоятель – о. Іван Семотюк), громадській асоціації «Towarzystwo Przyjaciół Bielska-Białej i Podbeskidzia» (голова – Адріан Брісс), Юрію Польовому (Велика Британія), о. Ігорю та Світлані Кметикам із Іспанії, Аушрису Крищюнасу з Литви, родині Гриньків зі США, волонтерській групі «Жіночий батальйон» с. Попівці, Михайлові Чунгіну, Олегові Панькевичу, Йосифу Ситнику та його колегам із кафедри менеджменту персоналу та адміністрування НУ «ЛП»,, Юрію Візняку, Володимиру Харчуку, Володимирові Качинському та Володимирові Брикайлу, Дмитрові Папроцькому, фірмі «Ярич», парафії Знесіння (Львів, Левандівка). Також велика вдячність за маскувальні сітки бродівським волонтеркам на чолі з Богданою Багай. Дякуємо всім, хто допомагає нам і підтримує українське військо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.