«Яворина» відправила на передову обладнання для автомобілів «швидкої», яке доставили приятелі з Італії.

Сьогодні «Яворина» завершила одну важливу справу: відправила на передову обладнання для автомобілів «швидкої», яке нам доставили наші приятелі з Італії, члени неприбуткової організації Voghiera Soccorso – Fabrizio Chelli, Paolo Periari і Filippo Rocca.

Це, зокрема, ноші для санітарної машини, жорсткі ноші, кисневий білон з дозатором, медичні шини, травматологічний корсет, апарат ШВЛ, відсмоктувач крові, інтубаційна трубка, апарат для вимірювання тиску, катетери, ліки та інше. Усе це передали з рук в руки військовому хірургові Костянтину Василькевичу для потреб медичної роти. Костянтин – легендарна постать в нашому війську. Із початком війни у 2014 році у складі «Азову» звільняв Маріуполь, потім Мар’їнку, брав участь у боях за Іловайськ. Після повномасштабного вторгнення повернувся у стрій.

Ми раді, що ця гуманітарна допомога потрапила в умілі та надійні руки та прислужиться для порятунку наших хлопців.Дякуємо нашим італійським благодійникам Fabrizio Chelli, Paolo Periari і Filippo Rocca за підтримку українців у боротьбі з агресором. Щира вдячність Natascia Boc за сприяння в організації цієї гуманітарної допомоги.Ваші зусилля дуже важливі для нашої перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.