У Зашкові «Яворина» провела благодійний продаж на підтримку важкопораненого льотчика

13 червня Львівська обласна організація Об’єднання українок «Яворина» на фестивалі «Зашків – земля героїв» організувала благодійний продаж українських страв, солодощів, виробів народних майстринь, щоб зібрати кошти на підтримку важкопораненого льотчика Сергія Тітаренка. Ініціатором і учасником благодійної акції була голова об’єднання Ірина Сех.


Упродовж кількох днів «яворинки» готувалися до ярмарку – варили, випікали, плели прикраси, а також друкували листівки, в яких розповіли про Героя, якого хочуть підтримати.
«Сергій Тітаренко на війні з перших днів. У червні минулого року його вертоліт збили вороги над Слов’янськом. Він вижив, але пошкодив хребет і зараз прикутий до інвалідного візка. А кілька днів тому в його родині сталася ще одна трагедія – померла дружина Сергія Наталя. Він залишився з двома дітьми, меншому з яких лише рочок, на інвалідному візку та ще й без житла. Щиро хочемо допомогти пілотові-герою, бо він віддав своє здоров’я за нас», – розповіла Ірина Сех.
Як зазначила Ірина Сех, одне із найперших завдань «Яворини» – підтримка військових та їхніх родин.
Намет «Яворини» відвідало багато небайдужих людей, серед яких Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, заступник Голови ВО «Свобода» Олег Панькевич, народний депутат України Олег Осуховський та інші.
Гості охоче купували речі, виготовлені руками «яворинок». А Закарпатська «Яворина» долучилася до акції малюванням на тілі, яке користувалося популярністю в молоді й дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.