Група українок із дітьми з Харківщини, Донеччини, Київщини, Маріуполя прибули на Сицилію.

Ірина Сех: Сьогодні група українок із дітьми з Харківщини, Донеччини, Київщини, Маріуполя та інших територій, які найбільше постраждали від московської агресії, прибули на Сицилію. Я рада, що вони щасливо добралися, і тепер можу розповісти про цю справу «Яворини» та подякувати всім причетним.

Завдяки Міжнародному благодійному фонду “Країна Милосердя” та його директорці Ларисі Іванюті, а також Благодійній Асоціації “Нові межі” під керівництвом Юлії Динниченко та завдяки зусиллям невтомної Олени Шевченко нам вдалося відправити 61 особу до Італії, де їх прийняли під свою опіку гостинні італійці. Упродовж трьох місяців ці жінки й діти, які є вимушеними переселенцями з міст, де проходить лінія фронту, перебуватимуть в Італії. Сподіваємося, що малеча зможе бодай трохи забути про обстріли, вибухи, бомбосховища та інші жахи війни, які їм довелося пережити.

Дякуємо, дорогі Лариса Іванюта, Юлія Динниченко, Олена Шевченко, за вашу працю, за ваші добрі серця, за щиру турботу про українців, обпалених війною. Нехай Господь винагородить вас сторицею!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.