“Україна для дітей” – під таким гаслом пройшов День захисту прав дитини в Ужгороді

1 червня 2015 року активісти Об’єднання українок “Яворина” та ЗОМГО “Сокіл” стали волонтерами свята у Боздошському парку в Ужгороді. Також в рамках всеукраїнської акції “Україна для дітей”, метою якої є збір коштів для дітей загиблих воїнів «Легіону Свободи», активісти провели для дітей майстер-клас із аквагриму.


Усміхнені обличчя маленьких українців сяяли ще більше після роботи майстрині Тетяни Поринець, яка за допомогою аквагриму прикрашала личка дітей патріотичними малюнками. Батьки, які прийшли з дітьми до парку, аби подарувати їм свято, залюбки долучались до збору коштів дітям загиблих героїв східного фронту.
“У час війни єдине, на чому ми не маємо права заощаджувати, – це наші діти. Діти повинні відчувати тільки тепло та любов. Тому ми повинні якомога більше дарувати радісних днів нашим дітям”, – каже Тетяна Поринець.
Окрім акцій в Ужгороді, активісти провели велозабіг “Україна для дітей” та хореографічний фестиваль “Золотий Черевичок” у с. Кам’яниця Ужгородського району. Там вони також працювали волонтерами та приготували солодкі частування для дітей, що взяли участь у фестивалі.
«З болем у серці визнаємо, що маємо вже не одну сім’ю, яка втратила годувальника. Сьогоднішня акція була спрямована саме на збір коштів для дітей загиблих воїнів «Легіону Свободи». Їхні батьки віддали життя за Україну, тому Україна має стати їм батьками», – прокоментувала активістка «Яворини» Василина Наконечна.
Активісти зібрали 1300 грн, які вже сьогодні передадуть на потреби дітей загиблих воїнів «Легіону Свободи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.