В Одесі членкині «Яворини» привітали малят з Днем захисту дітей

1 червня 2015 року активістки Одеського обласного осередку Жіночого об’єднання «Яворина» навідалися до санаторію «Хаджибей» та привітали юних українців з Днем захисту дітей. Дівчата привезли маленьким пацієнтам оздоровчого закладу цікаві конкурси та ігри, а натомість отримали масу позитиву та гарного настрою.


«Яворинки» провели для дітей конкурс патріотичного малюнку крейдою на тему «Я і Україна». До конкурсного малювання приєдналися 4 команди дітей. Після підбиття підсумків конкурсу кожен маленький учасник отримав подарунок.
Допоки створювалися художні шедеври, із спортивного майданчика лунав дитячий сміх. Це активістки проводили з дітьми рухливі ігри та невеличкі спортивні змагання. Найбільш активні учасники отримали призи.
«Діти сьогодні, як і ми, отримали величезну кількість позитиву – це читалося в їхніх очах. Нинішні реалії вимагають від нас захищати підростаюче покоління українців, ламаючи антинародну, людиноненависницьку систему, а не дивитися спокійно на те, як духовно і соціально гине наш народ. Відстоюючи сьогодення – ми захищаємо дітей. Захищаючи дітей – ми будуємо майбутнє», – розповіла очільниця Одеського осередку Об’єднання українок «Яворина» Ярослава Вітко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.