У Красному за підтримки «Яворини» відкрилася виставка до 100-річчя Української революції

28 жовтня в музеї селища Красного Буського району за підтримки Об’єднання українок «Яворина» відбулося відкриття виставки “ЗУНР: у війні та державотворенні”. У заході взяли участь автор виставки, співробітник Науково-дослідного інституту українознавства, учасник російсько-української війни Михайло Галущак, голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех, голова Буського осередку «Яворини» Наталія Сервило.

Продовжувати читання У Красному за підтримки «Яворини» відкрилася виставка до 100-річчя Української революції

У Бердянському ліцеї за участі «Яворини» відбулася конференція «Історія українського війська»

У Бердянському ліцеї за участі ГО «Легіон Свободи», ВО «Свобода» та Об’єднання українок «Яворина» відбулася конференція на тему «Історія українського війська».

Продовжувати читання У Бердянському ліцеї за участі «Яворини» відбулася конференція «Історія українського війська»

Бродівська “Яворина” відправила передачу для роти “Січ” на Схід

Бродівська “Яворина” відправила на Схід, нашим героїчним хлопцям з четвертої роти “Січ” батальйону “Київ” (Максим Волинський) посилку з домашніми смаколиками, різним потрібними речами та дитячими малюнками – (загалом вагою 60 кг).

Продовжувати читання Бродівська “Яворина” відправила передачу для роти “Січ” на Схід

За підтримки “Яворини” у Білій Церкві відбувся Громадський форум «За українську мову»

6 жовтня 2018 року у  кінотеатрі ім. О. Довженка в м. Біла Церква на Київщині за ініціативи Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина», Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» та Всеукраїнського об’єднання «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка відбувся черговий, уже четвертий в області, Громадський форум «За українську мову».

Продовжувати читання За підтримки “Яворини” у Білій Церкві відбувся Громадський форум «За українську мову»